Houston240sx.com Forums  
Enjuku Racing

Go Back   Houston240sx.com Forums > Houston240sx.com > Tech Discussion > Electronics, Wiring, & Diagrams

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-13-2014, 01:05 PM   #1
G3N3R41
Registered User
 
G3N3R41's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Houston,Tx
Posts: 221
G3N3R41 probable wing man
Unhappy A/C stuck on Defrost.

I'm sure you guys have had this happen before.
My s13 has this funny noise that I ignored where it would buzz between changes in Ventilation on the Climate Control(Ignored it since I only left it to the Head position and moved it once before where I heard the noise).
But just recently I replaced my Climate Control since the speed of 4 didn't work, for a complete working one.

It still begins to do the buzzing sound that initiated the change but only when I press the defrost button and doesn't last as long as it used to.. what do you guys think it could be or what I should do to fix it.
Everything works in means of Heating and Cooling, speed(1-4 work) and lights up according to everything I press..
G3N3R41 is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
Gulli Theme By M@TR1XC0D3